22.4 C
Athens

Μπίλιτς για Ολυμπιακό: «Κοινή επιθυμία συνεργασίας, αλλά τελικά οι δρόμοι μας δεν συναντήθηκαν»

Με δηλώσεις του σε Μέσο της Κροατίας ο Σλάβεν Μπίλιτς βάζει στην ίδια πρόταση την «κοινή επιθυμία συνεργασίας» με το «για την ώρα οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν» απαντώντας στα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού

 

Σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα από την Κροατία ο Σλάβεν Μπίλιτς βρισκόταν κοντά στο να πει το «ναι» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προχωρά, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν.

Με δημόσια τοποθέτησή του σε Μέσο της πατρίδας του ο πολύπειρος Κροάτης τεχνικός επιβεβαίωσε την παραπάνω είδηση τονίζοντας πως δέχθηκε αμέσως να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προοπτική της συνεργασίας του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το πώς τον υποδέχθηκαν και τον τίμησαν με την πρότασή τους. Ωστόσο κατέληξε πως δεν βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις και γι’ αυτό δεν θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς.

«Υπήρχε κοινή επιθυμία να συνεργαστούμε. Όλα ήταν καλά, αλλά ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και κατέληξα πως, για την ώρα, οι δρόμοι μας δεν θα συναντηθούν», ανέφερε σχετικά ο Μπίλιτς.

Για να συμπληρώσει σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το τελικό «ρήγμα» στις διαπραγματεύσεις παρά την «κοινή επιθυμία για συνεργασία»:

«Ήμουν στο Σπλιτ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Σύντομα, υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια συνέντευξη. Φυσικά δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους, με τεράστια βάση οπαδών και όταν σε καλούν να δουλέψεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα.

Ξέρω την ομάδα και το κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου πολύ καλά και φυσικά μου άρεσε που με ζήτησαν. Γι’ αυτό πήγα για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου, μεσολαβούν και δύο μας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ, η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Είχαμε μία ανοιχτή, ειλικρινή κουβέντα και οι άνθρωποι του συλλόγου μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς