21.4 C
Athens

Ορατό το ενδεχόμενο «λουκέτου» στην Basket League, οι ΚΑΕ αντιδρούν για τα χρήματα από το στοίχημα!

Οριακή είναι η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Α1 ενόψει της νέας σεζόν, καθώς πολλές ομάδες δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για να ανταπεξέλθουν και αντιδρούν για τη μη επιχορήγηση των χρημάτων από το στοίχημα

Σε ακραίες αντιδράσεις φαίνεται πως θα οδηγήσει ορισμένες ΚΑΕ της Basket League το γεγονός ότι ακόμα δεν τους έχουν χορηγηθεί τα χρήματα από το στοίχημα, εξέλιξη που φέρνει προ των πυλών ακόμα και το ενδεχόμενο «λουκέτου» στη νέα σεζόν του πρωταθλήματος, που με τα τωρινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στο απροχώρητο έχουν φτάσει αρκετές από τις ΚΑΕ που θα στελεχώσουν τη νέα σεζόν την Basket League μόλις δύο μήνες πριν το προγραμματισμένο (8/10) πρώτο τζάμπολ της χρονιάς.

Συγκεκριμένα πολλές ομάδες δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για να ανταπεξέλθουν και αντιδρούν για τη μη επιχορήγηση των χρημάτων από το στοίχημα, μία υπόσχεση που φαίνεται να κάνει «φτερά» όσον αφορά τα σωματεία στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Με τα περισσότερα σωματεία να ζητούν την αναβολή της κλήρωσης για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου και το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ να συνεδριάζει εκτάκτως την ερχόμενη Τρίτη (2/8) για αυτό το φλέγον ζήτημα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το τζάμπολ της νέας σεζόν στην Basket League βρίσκεται στον «αέρα», ενώ στο τραπέζι έχει πέσει μέχρι και η πρόταση για εκκίνηση της σεζόν στις αρχές του 2023!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς