17.7 C
Athens

Ψάχνεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά η Μαρσέιγ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Μαντί Καμαρά απασχολεί συχνά-πυκνά ομάδες της Ιταλίας και της Γαλλίας, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο τον έχουν στη λίστα τους θέλοντας να τον «κλέψουν» από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Αφρικανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Nέο γαλλικό δημοσίευμα του Σαββάτου (30/7) αναφέρει πως η Μαρσέιγ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του διεθνή με την εθνική Γουινέας μέσου.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «footballclubdemarseille.fr» που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ομάδας από τη Μασσαλία υπογραμμίζει πως ο χαφ των Πειραιωτών βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο των ιθύνοντων του συλλόγου που δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσουν κι επίσημη πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Θέλουν να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, να προσθέσουν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στους ήδη υπάρχοντες και ο Μαντί Καμαρά είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μάλιστα γνωρίζει το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια με την Αζαξιό, πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα από τη Γαλλία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς