24 C
Athens

ESPN Ισπανίας: «Ο Ολυμπιακός θα συζητήσει με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Ουμτιτί»

Η ισπανική έκδοση του EPSN θέλει τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Δευτέρα (1/8) για την περίπτωση του 28χρονου Γάλλου στόπερ που δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Ολυμπιακός θα μπει σε διά ζώσης συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Δευτέρα (1/8) για το ενδεχόμενο απόκτησης με τη μορφή δανεισμού του Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι.

Η ισπανική έκδοση του EPSN σε σημερινό (30/7) δημοσίευμά της κάνει λόγο για προγραμματισμένη συνάντηση των διοικούντων των Ερυθρολεύκων με αυτούς των Μπλαουγκράνα την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ενός deal μεταξύ των δύο ομάδων για τον μονοετή δανεισμό του 28χρονου Γάλλου στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο ο Ουμτιτί έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρεν, αλλά εν τέλει αυτή «χάλασε» την τελευταία στιγμή, με γαλλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο διεθνής Γάλλος κόπηκε λόγω εργομετρικών.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει με μεταγραφή, αφού μόλις τον περασμένο Γενάρη τον ανανέωσε μέχρι το 2026.

Με τη φανέλα των Καταλανών ο Ουμτιτί μετράει σε σύνολο 133 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν οι «τρικολόρ» βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς