15 C
Athens

«Η Παλέρμο ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου»

Ιταλικές σειρήνες σε μία ακόμη μεταγραφική περίοδο για τον πολύπειρο Έλληνα στόπερ - Η Παλέρμο ψάχνεται για την απόκτησή του και σύμφωνα με ιταλικά Μέσα εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει πολύ καλό όνομα (και) στην Ιταλία και η περίπτωσή του «παίζει» για πολλές ιταλικές ομάδες σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Με αφορμή τον πρόσφατο αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League η ιταλική ιστοσελίδα «seriebnews.com» που ασχολείται αποκλειστικά με τις ομάδες της β’ κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου αναφέρει πως το όνομα του πολύπειρου Έλληνα στόπερ και αρχηγού του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Παλέρμο, που έχει ως στόχο της φέτος την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» της Serie A.

Δίχως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες οι Ιταλοί κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της ομάδας από το Παλέρμο που αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως: «Ο δρόμος άνοιξε, αναμένεται η πρώτη επίσημη κίνηση της ομάδας της Σικελίας».

Θυμίζουμε ότι ο Σωκράτης έχει περάσει από την Ιταλία με τις φανέλες της Μίλαν και της Τζένοα στο παρελθόν και στο σήμερα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Ολυμπιακό, που σε αυτή τη φάση δεν δείχνει να ψάχνεται για την πώλησή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς