18.8 C
Athens

Η Αλ Ντουχαΐλ κατέθεσε πρόταση 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για το 50% του Σεμέδο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κατάρ για την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο, η οποία φημολογείται πως θα αποφέρει 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία των Ερυθρολεύκων

Πολύ κοντά στην πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Ερυθρολεύκους για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου στόπερ καταθέτοντας πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία και τον 29χρονο αμυντικό να βρίσκεται ήδη στο Κατάρ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης μεταγραφής του.

Ο Πορτογάλος στόπερ ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο βήμα της καριέρας του μακριά από τον Πειραιά και μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Πόρτο όπου πέρασε και δεν ακούμπησε ψάχνει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση μέσω… Κατάρ.

Η συμφωνία των δύο ομάδων φαίνεται να «κλείνει» στα 3 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Ντόχα για τις συζητήσεις με τους διοικούντες της Αλ Ντουχαϊλ, προπονητής της οποίας είναι ο Ερνάν Κρέσπο.

Οι Πειραιώτες ψαχνόταν εδώ και μήνες για την πώληση κι όχι τον δανεισμό του Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ από το καλοκαίρι του 2019 όταν οι Ερυθρόλευκοι τον είχαν αγοράσει από τη Βιγιαρεάλ για ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς