21.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Βιγιαρεάλ έβαλε οψιόν επαναγοράς για Ναχουέλ

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναχουέλ στον Ολυμπιακό πριν τους Πειραιώτες και διατηρεί το δικαίωμα να τον πάρει πίσω στο μέλλον

Μόνο η τυπική επισημοποίηση απομένει για τη μεταγραφή του Ματίας Ναχουέλ Λέιβα στον Ολυμπιακό, αν και η Βιγιαρεάλ πρόλαβε να τον ανακοινώσει, ενώ στην Ισπανία μεταδίδουν πως έχει διατηρήσει το δικαίωμα επαναγοράς.

Αυτό αποκάλυψε η μαδριλένικη εφημερίδα «AS» για τον Ναχουέλ (ή πιο σωστά Ναουέλ) και την διάθεση της Βιγιαρεάλ να μη μείνει εντελώς έξω από το παιχνίδι για τον 21χρονο εξτρέμ.

«Η Βιγιαρεάλ και  Ολυμπιακός έφτασαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Ισπανό-Αργεντίνου μέσου Ναχουέλ Λέιβα. Η Βιγιαρεάλ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ναχουέλ Λέιβα για την αφοσίωση και την προσήλωσή του ως παίκτης της ομάδας και του εύχεται τα καλύτερα για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα», ανακοίνωσαν τα «κίτρινα υποβρύχια».

Ο 21χρονος εξτρέμ θα προστεθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ αναμένονται επίσης και οι ανακοινώσεις για τον γκολκίπερ Ζοσέ Σα από την Πόρτο και φυσικά τον Γιάγια Τουρέ.

Όλες οι υποθέσεις θα έχουν κλείσει μέχρι την Δευτέρα, καθώς μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας θα δηλωθεί  στην UEFA η λίστα με τους «ερυθρόλευκους» για το Europa League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς