18.3 C
Athens

Ο Λεβαντόφσκι κατηγορεί την Μπάγερν: Είπαν πολλές μ@λ@κίες για να δικαιολογήσουν την αποχώρησή μου

Για κατασκευασμένες ιστορίες, με σκοπό να δικαιολογήσουν στους οπαδούς την αποχώρησή του από τον σύλλογο, κατηγόρησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τους ανθρώπους της Μπάγερν.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Πολωνός επιθετικός μίλησε στο ESPN για τις φήμες που συνέδεσαν την αποχώρησή του από το Μόναχο με το ενδιαφέρον των Βαυαρών για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Όχι, δεν είχε καμία σχέση με τον Έρλινγκ. Δε θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι αν η απόφαση να μετακομίσω ήταν εξαιτίας του Έρλινγκ, όχι, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα αν ερχόταν στην Μπάγερν», δήλωσε ο Λεβαντόφσκι, που κατηγόρησε την Μπάγερν για πολιτική στο ζήτημα της αποχώρησής του:

«Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμένω αληθινός και ίσως για κάποιους αυτό ήταν το πρόβλημα. Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, με το επιτελείο, με τον προπονητή, ήμασταν παραπάνω από φίλοι αυτά τα χρόνια.

Αλλά τελικά αυτό το κεφάλαιο τελείωσε και ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και την καριέρα μου. Έτσι νιώθω ότι βρίσκομαι στη σωστή θέση, στο σωστό μέρος. Οπότε όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου ήταν φυσικά και πολιτική. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για να δικαιολογήσει την πώλησή μου στους οπαδούς. Και έπρεπε να το αποδεχτώ, παρόλο που ειπώθηκαν πολλές μ@λ@κίες για μένα. Δεν ήταν αλήθεια, αλλά τελικά ήξερα ότι οι οπαδοί, ακόμα και σε αυτήν την περίοδο, με στηρίζουν ακόμα πολύ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς