21.2 C
Athens

Κλοπ: Κίνητρό μας η περσινή απώλεια τίτλων

Ο Γιούργκεν Κλοπ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του, την… απογοήτευση από την απώλεια της Premier League και του Champions League την περασμένη σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσουν με περισσότερο πάθος τους φετινούς στόχους των Reds.

Η Λίβερπουλ έχασε πέρυσι το Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ήττα της με 1-0 στον τελικό, ενώ λίγο αργότερα έχασε και τον τίτλο της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι για έναν βαθμό.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και αυτό μπορεί να συμβεί στο τέλος της σεζόν με τους βαθμούς. Δε με τρέλανε αυτό που συνέβη πέρυσι, ούτε τρέλανε τους παίκτες. Επειδή είναι μέρος της συμφωνίας. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να γίνουμε ακόμη πιο αποφασισμένοι», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Αναφερόμενος στον σημερινό τελικό του Community Shield απέναντι στη Σίτι, ο Κλοπ τόνισε: «Η Σίτι έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς, που είναι η προσαρμογή των Χάαλαντ και Νούνιες. Οταν ο Ντάρβιν τρέχει, του δίνουμε την μπάλα διαρκώς, προκειμένου να δημιουργήσει χώρο μεταξύ των γραμμών. Είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστούν χρόνο για τον Ερλινγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σκοράρει, όπως έκανε απέναντι στην Μπάγερν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς