23.9 C
Athens

Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1: Κέρδισε την πρόβα τζενεράλε πριν τη Σλάβια αλλά ανησυχεί για Ιωαννίδη (vid)

Ο Παναθηναϊκός άρεσε και κέρδισε την πρόβα τζενεράλε πριν την ευρωπαϊκή του εκτός έδρας πρεμιέρα με τη Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League σε ακριβώς 7 ημέρες από σήμερα.

Οι Πράσινοι με σκόρερ τους Κουρμπέλη και Καρλίτος επικράτησαν με 2-1 της ολλανδικής Φόλενταμ δοκιμάζοντας αρκετά ενόψει του ματς της επόμενης Πέμπτης απέναντι στους φουριόζους Τσέχους που σήμερα επικράτησαν με το ευρύ 7-0 της αδύναμης Σεντ Τζόσεφς στον β’ προκριματικό της διοργάνωσης.

Βέβαια η φιλική νίκη των Πρασίνων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη που αποχώρησε μόλις στο 29′ και ανησύχησε τους πάντες στο «πράσινο» στρατόπεδο 7 μέρες πριν το πρώτο ματς με την τσέχικη ομάδα.

Οι Κουρμπέλης με πέναλτι και Καρλίτος σημείωσαν τα γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ ισοφάρισε προσωρινά ο Ελ Καντιρί για την ολλανδική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (61’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61’ Σαρδέλης), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Γκάνεα (79’ Σάντσες), Κουρμπέλης (61’ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (61’ Φρόκου), Τσέριν (79’ Ηλιάδης), Βαγιαννίδης (79’ Σιδεράς), Καμπετσής (79’ Κρυπαράκος), Ιωαννίδης (32’ λ.τρ Ιωαννίδης).

ΦΟΛΕΝΤΑΜ (Βιμ Γιόνκ): Στάνκοβιτς, Πλατ, Μιράνι, Φαν Ντούιλ, Ελμπέρσε, Μπεναμάρ (71’ Ζεφούικ), Βαλίντ Ουλντ-Τσικχ (19’ Ναζίχ), Αντονούτσι (71’ Γκουστάβο), Μπιλάλ Ουλντ-Τσικχ (46’ Ελ Καντιρί), Οριστάνιο (46’ Μιγκέμ), Μιούρεν (71’ Κοέν).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς