20.8 C
Athens

Σαντ Ρος: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και ακόμα περισσότερα»

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν

Όλους του τίτλους, που θα διεκδικήσει με την ΑΕΚ, θέλει να κατακτήσει ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, αλλά σημείωσε πως αυτή η αποστολή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο νεοαποκτηθείς άσος της «Ένωσης» έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Ώρα» και δήλωσε πως ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Λούκα Μπάνκι, θέλει από τον ίδιο να είναι ο ηγέτης της ομάδας και όπως είναι φυσικό η πίεση που έχει είναι μεγάλη.

Αρχικά είπε: «Περιμένει αρκετά πράγματα από εμένα, γι’ αυτό και του είπα πως θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια γι’ αυτό. Φαντάζομαι πως θέλει από εμένα να είμαι ηγέτης, όμως αυτό δεν είναι κάτι που το ζητάς, αυτό είναι κάτι που το δείχνεις κάθε μέρα. Να το δείχνεις στην προπόνηση, στους συμπαίκτες σου, εντός κι εκτός παρκέ. Είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει. Σκοπεύω να είμαι αρχικά καλός άνθρωπος και αν είναι θα ακολουθήσει και αυτό».

Αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν και τις συγκρίσεις με πέρυσι, ο Σαντ Ρος είπε: «Ελπίζω στο ίδιο που πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν. Έχουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Όμως είναι πάντα δύσκολο, γιατί πλέον το ζητούν όλοι. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Είναι κάτι που είναι εκεί, καθώς όλα εξαρτώνται από τις νίκες και αυτό είναι μια πίεση και ένα βάρος που το μεταφέρεις. Εμείς μπορούμε μόνο να φανούμε έτοιμοι και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό κάθε φορά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς