20.9 C
Athens

«Παράδειγμα για όλους ο Ραντζέλοβιτς με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ραντνίσκι Νις, Νέναντ Λαλάτοβιτς, θεωρεί σούπερ την μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, στον Ολυμπιακό

Μια επένδυση για το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και ο προπονητής της Ραντνίσκι Νις τον θεωρεί παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο Νέναντ Λαλάτοβιτς έχει την τεχνική ηγεσία του σερβικού κλαμπ και μίλησε για τη μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ στον Ολυμπιακό και πως αυτή μπορεί να επηρεάσει θετικά για τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες. Οι Πειραιώτες αγόρασαν τον παίκτη, που θα μείνει στη Ραντνίσκι και αυτή τη σεζόν ως δανεικός.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

«Ο Λάζαρ (σ.σ. Ραντζέλοβιτς) επέστρεψε αργά από την Αθήνα, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Λαλάτοβιτς και συνέχισε:

«Ήταν κουραστικό για τον ίδιο, όμως μπορώ να τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι (σήμερα στις 18:00). Πρέπει να πω ότι το ταξίδι του για να υπογράψει στον Ολυμπιακό είχε μεγάλη επιτυχία, διότι σπάνια συμβαίνει για έναν παίκτη της Ραντνίσκι να υπογράψει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Ο Λαλάτοβιτς πιστεύει ότι αυτό αποτελεί ένα παράδειγμα και κίνητρο για τους υπόλοιπους: «Αυτή η μεταγραφή του Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους, διότι άπαντες στην ομάδα μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι εφόσον αποδείξουν την ποιότητά τους, τότε μπορούν να πάρουν μεταγραφή από τη Ραντνίσκι σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς