19.1 C
Athens

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος σε ηλικία 62 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς και η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα.

O Θοδωρής Ακάλεστος, με καταγωγή από την Πάρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθηνών, με εξειδίκευση στα σπάνια βιβλία. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και κάτοχος πτυχίου της ιδιωτικής σχολής SARASSOTA στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ επιχειρήσεων.

Εργάστηκε ως βιβλιοθηκονόμος στη Βουλή των Ελλήνων. Για 26 χρόνια διετέλεσε αθλητικός συντάκτης και για ένα διάστημα υπεύθυνος ποιότητας της ημερήσιας εφημερίδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη «Τα Νέα».

Εργάστηκε ως συντάκτης και παραγωγός ενημερωτικών και μουσικών εκπομπών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και ως συντάκτης-ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA για περισσότερο από δεκατρία χρόνια. Μέχρι σήμερα ήταν ως αθλητικός συντάκτης / σχολιαστής στη Huffpost.gr, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρεία και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ως μουσικός παραγωγός.

Το 2020 έκανε την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια, καθώς εκδόθηκε το βιβλίο του «Το μίσος της αγάπης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς