21.2 C
Athens

Ήρθαν στα χέρια προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Τορίνο! (vid)

Έξαλλος καβγάς στο Τορίνο μεταξύ του προπονητή Ιβάν Τζούριτς και του τεχνικού διευθυντή, Νταβίντε Βανιάτι.

Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου έχει καταλύσει η αποστολή για την προετοιμασία της στην Αυστρία, την ώρα που το περιστατικό κατέγραψε ένα κινητό… κρυμμένο στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Ο Βανιάτι φαίνεται να ακολουθεί με άγριες διαθέσεις τον Τζούριτς, ο οποίος προσπαθεί να τον αποφύγει, μέχρι που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ακολουθούν σπρωξιές και κραυγές.

Η παρέμβαση του μάνατζερ της ομάδας, Μάρκο Πελέγκρι, είναι εκείνη που αποτρέπει τα χειρότερα, καθώς προσπαθεί να συγκρατήσει τον έξαλλο τεχνικό διευθυντή.

Ο καυγάς φαίνεται πως αφορούσε τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, αφού ο Βανιάτι ακούγεται να φωνάζει «εγώ φτιάχνω τη ομάδα» και ο Τζούριτς να απαντά «Σκ@τ@ κάνεις».

Το βίντεο κυκλοφόρησε ευρέως στα social media και οι δύο άνδρες μίλησαν ανοιχτά για το επεισόδιο, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως στο τέλος τα βρήκαν: «Είμαστε δύο πραγματικοί άνθρωποι που λένε ο ένας στον άλλο τα πράγματα όπως είναι. Μετά τον καβγά αγκαλιαστήκαμε», δήλωσε ο Βανιάτι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς