14.4 C
Athens

Το συγκινητικό «αντίο» του Σπόραρ στη Σπόρτινγκ: Θα είμαι πάντα «λιοντάρι»

Ενα συγκινητικό «αντίο» επιφύλαξε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Αντράζ Σποράρ, λίγο μετά την ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος επιθετικός αποχαιρέτησε την ομάδα της Πορτογαλίας, ευχαριστώντας την για όσες στιγμές έζησε φορώντας τη φανέλα της.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Ήρθε η ώρα να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ για τον τρόπο που με υποδέχτηκες, για τον τρόπο που με έκανες να νιώσω σαν στο σπίτι μου, για όλους τους υπέροχους φίλους που μου χάρισες. Μοιραστήκαμε αρκετές ξεχωριστές στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Όταν έφτασα στην Πορτογαλία δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο ξεχωριστό θα ήταν να φορέσω τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Ήταν τιμή και περηφάνια να υπερασπιστώ αυτό το σύμβολο και να παίξω στο José Alvalade.

Όπου κι αν βρίσκομαι, πάντα θα νιώθω την Σπόρτινγκ ως οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ sportinguistas για την υποστήριξη που μου δίνετε ανά πάσα στιγμή, δε θα σας ξεχάσω ποτέ. Σπόρτινγκ, αυτή είναι η μέρα που οι δρόμοι μας ακολουθούν χωριστούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσω ως Λιοντάρι. Θα είμαι αθλητής σου για πάντα! Σας ευχαριστώ για όλα»!

Η Σπόρτινγκ, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Σπόραρ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις της καριέρας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς