24 C
Athens

Σούντγκρεν: Περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό, ήμασταν πιο γενναίοι και δίκαια ήρθε το 0-4

Η Μακάμπι Χάιφα πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση με το εμφατικό 0-4 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα δώσει μάχη με τον Απόλλωνα Λεμεσού με φόντο τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες της σύγχρονης ιστορίας τους με έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, να απορεί με την αγωνιστική κατάσταση των Ερυθρολεύκων από τους οποίους όπως τόνισε «περίμενε περισσότερα».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην άσος του Άρη:

«Το να έρθουμε εδώ με αυτούς τους τρελούς φιλάθλους και να κερδίσουμε με 0-4 δεν είναι εύκολο. Ήμασταν ενωμένοι όμως και τα καταφέραμε. Μπορούμε να το γιορτάσουμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό με βάση το υλικό που έχουν. Όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω πως το 0-4 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Σε αυτά τα ματς μετρά ποιος είναι πιο γενναίος και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε πιο γενναίοι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς