20.2 C
Athens

Ισραηλινό δημοσίευμα «κατακεραυνώνει» τον Ατζίλι για εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικής επαφής με ανήλικη!

Σε νέες περιπέτειες εκτός γηπέδων μπαίνει ο Ομέρ Ατζίλι που έμεινε εκτός του βασικού σχήματος στη ρεβάνς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σε νέες περιπέτειες εκτός γηπέδων μπαίνει ο Ομέρ Ατζίλι που έμεινε εκτός του βασικού σχήματος στη ρεβάνς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από το Ισραήλ συνδέουν το συγκεκριμένο γεγονός με μία παλαιότερη δικαστική υπόθεση που ήρθε ξανά στο προσκήνιο στο σήμερα και εμπλέκει τον Ισραηλινό επιθετικό σε σοβαρότατες κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με ανήλικη πίσω στο 2020!

Όπως γράφεται στο Ισραήλ, «προ διετίας ο ίδιος και ο Ντορ Μίχα, τότε συμπαίκτες του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχαν εμπλακεί σε μια υπόθεση σεξουαλικής επαφής με ανήλικη. Μάλιστα αυτός λέγεται πως ήταν και ο λόγος που η τότε ομάδα του τον είχε αποδεσμεύσει».

Πάντως ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του είχε αρνηθεί όλες τις σοβαρότατες κατηγορίες και μένει να φανεί ποια θα είναι η νέα τοποθέτησή του στο σήμερα.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του με αφορμή την επαναφορά της υπόθεσης στο προσκήνιο έκανε λόγο για fake news: «Η υπόθεση έχει ελεγχθεί από τις αρχές και τη δικαιοσύνη, αθωώθηκαν γιατί δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους. Ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται από Fake News. Κάποιοι θέλουν να πλήξουν τους πελάτες μου και βασίζονται σε ψεύτικα στοιχεία, τη στιγμή που οι αρχές έχουν ελέγξει τα τηλεφωνικά αρχεία τους και δεν βρήκαν τίποτα», όπως τόνισε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς