18.4 C
Athens

Η Νότιγχαμ ψάχνει νέο «μπαμ» με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξης της Premier League (5-6/08) άλλο τόσο οι ομάδες «τρέχουν» για να συμπληρώσουν κάθε κενό του ρόστερ.

Ανάμεσά τους και η Νότιγχαμ Φόρεστ που ήδη έχει ξοδέψει κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού και συνεχίζει. Οι Κόκκινοι του Νότιγχαμ μετά την ηχηρή απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ ψάχνονται και για έναν πρωτοκλασάτο κεντρικό χαφ, έχοντας πολύ ψηλά στη λίστα τους την δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη περίπτωση του Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος χαφ που ανήκει στην Μπέτις δείχνει θετικός να αγωνιστεί με τα χρώματα της Φόρεστ στην Premier League από τη νέα σεζόν, ωστόσο η ισπανική ομάδα ζητάει κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ποσό που σύμφωνα με τον μετρ των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλέον μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν η Φόρεστ κάνει επίσημη κρούση στην Μπέτις για την περίπτωση του 30χρονου Πορτογάλου χαφ, που αποτελεί παίκτη-κλειδί της Μπέτις κι έχει συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το 2023.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς