17.6 C
Athens

Ουτρέχτη – ΑΕΚ 0-1: Κρατάει το καλό πρώτο ημίχρονο και την όρεξη του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Θετικό και το τρίτο δείγμα της Ένωσης επί ολλανδικού εδάφους κόντρα σε Μπάρκα και Δουβίκα - Σκόρερ με υπέροχη ατομική ενέργεια ο ορεξάτος Λιβάι Γκαρσία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με όμορφη προσωπική ενέργεια, η ΑΕΚ επικράτησε και στο τρίτο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους με 1-0 επί της Ουτρέχτης κάνοντας το «3 στα 3» σε ανεπίσημα παιχνίδια με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο.

Η Ένωση κρατάει το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο όμως έμεινε στο «μηδέν» ελέω… Μπάρκα που από φέτος αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα (όπως και ο Δουβίκας) και σταμάτησε σε πολλές περιπτώσεις τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του.

Μετά από ένα «φτωχό» σε θέαμα πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία με την αρχή του β’ μέρους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιβάι Γκαρσία που με εξαιρετική τεχνική ξεπέρασε σαν… σταματημένους δύο αντιπάλους και πλάσαρε υπέροχα με το αριστερό για το 0-1 της ομάδας του Αλμέιδα.

Θετικό και το τρίτο φιλικό δείγμα των Κιτρινόμαυρων που κατέβασαν ρυθμό και άλλαξαν αρκετά πρόσωπα μετά το 65′ αλλά κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα, παρά την πίεση των Ολλανδών στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Μπάρκας (46′ Νάιχους), Φαν Ντερ Μάρελ, Άβεστ, Βάρμερνταμ, Κλάιφερτ, Ρένταν, Φαν Ντερ Στρικ, Μπουσαίντ, Φαν Ντερ Χουμ, Μπουθ, Δουβίκας.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς (57′ Αθανασιάδης), Ρότα (57′ Μισελέν), Μήτογλου (57′ Κορνέζος), Τζαβέλλας (57′ Ραντόνια), Χατζισαφί (57′ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι (57′ Γιόνσον, 90′ Μιτάι), Γκατσίνοβιτς (57′ Μουστακόπουλος), Τσούμπερ (57′ Φράνσον), Μάνταλος (57′ Γιούσης), Πινέδα (57′ Άμραμπατ), Γκαρσία (57′ Κοσίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς