18.9 C
Athens

Λουκεμπάκιο: Ο Ολυμπιακός με θέλει αλλά η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στη Χέρτα

Ο 24χρονος Βέλγος εξτρέμ αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, ωστόσο τόνισε πως δεν βλέπει το μέλλον του μακριά από την ομάδα του Βερολίνου στην παρούσα χρονική περίοδο

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο απασχόλησε έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται η περίπτωσή του έχει «παγώσει» αφού επιθυμία του 24χρονου Βέλγου εξτρέμ είναι να παραμείνει στη Bundesliga ως ενεργό μέλος του ρόστερ της Χέρτα Βερολίνου.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική «Βild» ο Λουκεμπάκιο αποκάλυψε ότι όντως οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από το φετινό καλοκαίρι, όμως ο ίδιος δεν ήταν θετικός στο σενάριο μετακόμισής του στην Ελλάδα ή σε κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες ευρωπαϊκών χωρών που τον έβαλαν στο μπλοκάκι τους, καθώς βλέπει και τη νέα σεζόν τον εαυτό του στα γαλανόλευκα της Χέρτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν:

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει, υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από το Βέλγιο, την Ισπανία και την Ιταλία. Αλλά η συγκέντρωσή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με τον νέο προπονητή.

Φυσικά και θέλω να μείνω στην Χέρτα, είναι πλέον το σπίτι μου. Έχουμε υπέροχους οπαδούς, ένα όμορφο γήπεδο. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις, που θέλω να ξαναζήσω. Ο προπονητής θέλει επίσης να μείνω», δήλωσε ο 24χρονος άσος που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Βόλφσμπουργκ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς