16.4 C
Athens

Ekipa24: «Κλείνει τον Σπόραρ της Σπόρτινγκ με 3 εκ. ευρώ ο Παναθηναϊκός»

Όπως αποκαλύπτει σλοβενικό ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή φορ Άντραζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να βουλώσει την τρύπα στην κορυφή της επίθεσης, δαπανώντας μάλιστα αρκετά χρήματα για τα δεδομένα του. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του σλοβενικού ΜΜΕ Ekipa24, οι Πράσινοι ολοκληρώνουν την αγορά του Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με ένα ποσό που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 3 εκ. ευρώ.

Ο 28χρονος φορ είναι μόνιμος θαμώνας της εθνικής Σλοβενίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας καταγράψει 39 συμμετοχές και πέντε γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Την προηγούμενη χρονιά ο Σπόραρ αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο (συνολικά 37 ματς, 8 γκολ, 2 ασίστ), ενώ πρόπερσι πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν στην Μπράγκα, πάντα ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ.

Στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ θα βρει τον συμπαίκτη του στην εθνική, Άνταμ Τσέριν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποδοχές που θα αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ ετησίως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς