17.8 C
Athens

Ζίβκοβιτς για Λέφσκι: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ενωμένοι μπορούμε την πρόκριση»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στο Conference League εις βάρος της Λέφσκι παρά την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα εμφανίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού επαναληπτικού, ο μέσος του Δικεφάλου τόνισε: «Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να έχουμε συνοχή. Αν τα κάνουμε όλα αυτά νομίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά είμαστε επαγγελματίες κι η δουλειά μας είναι να παλέψουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι το φινάλε».

Σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Βουλγαρία, ο Ζίβκοβιτς είπε: «Κάναμε ένα πραγματικά κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε σαν σύνολο για να πετύχουμε.

Όσον αφορά τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ, τους οριοθέτησε στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πάντως πως «προέχει το αυριανό παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς