20.8 C
Athens

Ο Σουάρες είπε το «ναι» κι επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στη Νασιονάλ!

Ο ποδοσφαιρικός ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Ο σπουδαίος Λουίς Σουάρες αποφάσισε με την καρδιά του και παρά τις πολύ καλύτερες προτάσεις που είχε στα χέρια του ακόμα και από ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, αυτός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα που τον ανέδειξε και τον βοήθησε πριν περίπου 16 χρόνια να κάνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρό του: τη Νασιονάλ της Ουρουγουάης!

Ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης και παρά την έντονη «μεταγραφολογία» περί μετακίνησής του στο MLS ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα που υποστήριζε από μικρός, προκειμένου να αγωνιστεί εκεί στα τελευταία χρόνια μίας τεράστιας καριέρας.

Στα 35 του ο Ουρουγουανός στράικερ θα φορέσει, όπως όλα δείχνουν, ξανά τη φανέλα της Νασιονάλ αποδεικνύοντας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ποδοσφαιρικός ρομαντισμός δεν έχει «πεθάνει». Όχι ακόμη.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας που εγώ και η οικογένειά μου δεχθήκαμε τις τελευταίες ημέρες. Ήταν συναρπαστικά όλα τα βίντεο και όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Αυτά μας άγγιξαν σε μια στιγμή που έπρεπε να αποφασίσουμε.

Αυτή η ευκαιρία που έχω να παίξω ξανά στη Νασιονάλ είναι μοιραία. Έχουμε ένα προσύμφωνο με την ομάδα και οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες. Ελπίζουμε η συμφωνία να ολοκληρωθεί καλά. Εύχομαι να μπορέσω να απολαύσω αυτό το νέο κεφάλαιο και να σας δω τις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο διαδικτυακό μήνυμά του ο Σουάρες που ετοιμάζει βαλίτσες για την πατρίδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Suarez (@luissuarez9)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς