19.7 C
Athens

Σοκ στην Αταλάντα: Ο Παλομίνο βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία νανδρολόνη!

Σοκ επικρατεί στο εσωτερικό της Αταλάντα μετά την ξαφνική είδηση ότι ο Λουίς Παλομίνο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, όπου μέσα στο κορμί του εντοπίστηκε η απαγορευμένη και ξεχασμένη ουσία της νανδρολόνης

Σοκ επικρατεί στο εσωτερικό της Αταλάντα μετά την ξαφνική είδηση ότι ο Λουίς Παλομίνο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, όπου μέσα στο κορμί του εντοπίστηκε η απαγορευμένη ουσία της νανδρολόνης, η οποία απαγορεύεται και μπορεί να τον θέσει εκτός του ιταλικού πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν!

Η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League την περσινή περίοδο έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ σοβαρή υπόθεση που έγινε γνωστή σήμερα Τετάρτη (26/7) κι έχει να κάνει με την απαγορευμένη και ξεχασμένη -εδώ και χρόνια- ουσία που βρέθηκε στο σώμα του Aργεντίνου σέντερ μπακ, Χοσέ Λουίς Παλομίνο.

Η ANSA έκανε πρόσφατα αναφορά για την κατάσταση του Παλομίνο, υποστηρίζοντας ότι το τεστ ντόπινγκ ήταν ξαφνικό και η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στο σώμα του αμυντικού ήταν η νανδρολόνη. Μάλιστα, το τεστ ντόπινγκ έγινε πρόσφατα από την Nado (Εθνικός Οργανισμός Αντιντόπινγκ) Ιταλίας.

Το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ έχει πλέον αποβάλει τον παίκτη από κάθε αθλητική δραστηριότητα, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας της Nado Italia.

Ο 32χρονος αμυντικός είχε ενταχθεί στην Αταλάντα από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς το καλοκαίρι του 2017 και υπήρξε σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι όλα αυτά τα χρόνια.

Μέτρησε 34 εμφανίσεις στη Serie A για τη La Dea την περασμένη σεζόν και σημείωσε ένα γκολ. Έπαιξε επίσης με την ιταλική ομάδα στο Champions League, μετρώντας πέντε εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και υπήρξε βασικό γρανάζι των Μπεργκαμάσκι. Στα παιχνίδια του περασμένου Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό είχε μείνει εκτός αποστολής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς