18.6 C
Athens

Στην Ελλάδα την Τετάρτη ο Λάιντνερ για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Παρά τη «σφήνα» της Μπεσίκτας ο Ντόρον Λάιντνερ θα αποτελέσει κανονικά το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού - Το πρωί της Τετάρτης (27/7) αναμένεται στην Αθήνα ο Ισραηλινός μπακ για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους Πειραιώτες

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης (27/7) ο Ντόρον Λάιντνερ προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της επικείμενης συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλινός μπακ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπεσίκτας, που όπως διαβάσατε από το πρωί της Τρίτης στον ΑΘΛΟ θέλησε να μπει «σφήνα» για την υπογραφή του κι αφού διεκπεραιώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal με τους Πειραιώτες θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αύριο Τετάρτη (27/7) ώστε ανήμερα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί μαζί με τον Χουάνκ Ιν-Μπέομ από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάιντνερ πήρε πρόσφατα ρουμανικό διαβατήριο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα «κλείσουν» το deal με τον 20χρονο αμυντικό στα 2 εκατομμύρια ευρώ συν ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, ενώ το συμβόλαιό του αναμένεται να έχει τετραετή διάρκεια.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι τρεις φορές διεθνής με το Ισραήλ και πέρυσι είχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ στα 26 ματς που έπαιξε στο πρωτάθλημα με τη Χάποελ (5η στη βαθμολογία). Προέρχεται από τα φυτώρια του ισραηλινού συλλόγου και συνολικά μετρά 57 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς