25.3 C
Athens

Eμβιλά: Ομάδα και κόσμος να δείξουμε ενότητα και αποφασιστικότητα για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την κρίσιμη αυριανή (27/7, 22:00) ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και στο pre-game του σημαντικού αγώνα ο Γιαν Εμβιλά έδωσε το σύνθημα πρόκρισης σε ένα γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γάλλος μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τους Ισραηλινούς και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί από την ενότητα, τον δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητα που θα δείξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση και τι χρειάζεται να έχει ο Ολυμπιακός: «Το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα, να μπούμε δυναμικά. Χρειάζεται επίσης ενότητα, να είμαστε δεμένοι και συμπαγείς, μιλάω για όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείξουμε όλοι μία ενότητα, να παίξει ο καθένας το ρόλο του, να βοηθήσει την ομάδα για να δείξει τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Για το αν θα παίξει ρόλο ποια από τις δύο ομάδες θα έχει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και αν θα δούμε διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα: «Αυτό μπορεί να το απαντήσει καλύτερα ο προπονητής που θα σας μιλήσει μετά. Στο πρώτο ματς δεν πήγαμε καλά, ήμασταν κατώτεροι του επιπέδου μας, αύριο θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί στην κατοχή και στην αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος και να κάνουμε ένα ποιοτικότερο παιχνίδι».

Για τη μεταγραφή του Χουάνγκ και αν έχει άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αν μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, θέση που αγωνίζεται και αυτός: «Δεν έχω να πω κάτι που να μην έχει σχέση με το ματς. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο ενώ δεν είμαι και ο αρμόδιος. Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αγώνα με την Μακάμπι δεν μπορώ να το σχολιάσω».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς