19.7 C
Athens

Με ξένους διαιτητές όλα τα φετινά ντέρμπι, τι αποφασίστηκε για την ΚΕΔ

Διαβάστε όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League που ήταν παρόντες στην κλήρωση, πλην του Δη. Μελισσανίδη ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Στην απόφαση να στελεχωθεί η ΚΕΔ αποκλειστικά από ξένους προχώρησαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι των συλλόγων (οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν μεγαλομέτοχοι) που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος στη Βουλιαγμένη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε μετά την κλήρωση και εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον Γιώργο Κοσμά.

Παράλληλα, όλοι συμφώνησαν πως όλα τα ντέρμπι τη φετινή σεζόν θα τα διευθύνουν ξένοι διαιτητές, ενώ έγινε ενημέρωση και για τα έσοδα από το στοίχημα, ένα θέμα που οδεύει προς επίλυση το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, νωρίτερα προανήγγειλε τροπολογία η οποία θα περιορίσει στο μίνιμουμ τις εισφορές των επαγγελματικών ομάδων και Λιγκών στην ΕΠΟ από τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους, κάτι που βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους των ομάδων.

«Πιστολιά» Αυγενάκη σε Μπαλτάκο: Τροπολογία για μείωση εισφοράς στην ΕΠΟ από 5% σε 1% για ΠΑΕ και Λίγκες

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς