18.4 C
Athens

Κλάτενμπεργκ: Θα δω μετά την 1/8 αν θα παραμείνω, κρίθηκε από τον κ. Μπαλτάκο ότι πρέπει να αντικατασταθώ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει τη στήριξη την πλειοψηφία των ομάδων της Super League για την παραμονή του στην Ελλάδα και την οργάνωση της διαιτησίας ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της κλήρωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκρινε πως θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως πιστεύει ότι ανταποκρίθηκε στο έργο του και θα δει από την 1η Αυγούστου αν θα παραμείνει στην Ελλάδα.

«Θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε κυρίως τα τελευταία χρόνια. Είδαμε μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων. Είδαμε ομάδες μικρότερης δυναμικής να κερδίζουν ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Είδαμε επίσης μια γυναίκα να σφυρίζει σε παιχνίδι. Εγώ κρίθηκα από τον κ. Μπαλτάκο ότι θα πρέπει να αντικατασταθώ. Πράγματι, μετράω μέρες και θα δω μετά την 1η Αυγούστου εάν θα παραμείνω. Είμαι ένας πρώην διεθνής διαιτητής, με πολύ μεγάλη εμπειρία. Ήρθα για να φέρω ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς. Θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο έργο μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε μείνω είτε φύγω από την Ελλάδα», υποστήριξε στην κάμερα της COSMOTE TV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς