17.7 C
Athens

Τσιμίκας: Είμαστε σαν οικογένεια στη Λίβερπουλ, παλεύουμε ο ένας για τον άλλον

Στη σημασία της ύπαρξης στενών δεσμών μεταξύ των παικτών στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ενώ οι Reds βρίσκονται σε προετοιμασία στο Ζάλτσμπουργκ της Αυστρίας, τονίζοντας πως οι καλές σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντικές στην προσπάθεια του συλλόγου να κυνηγάει τους στόχους του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε τους κολλητούς του στους Reds και επισήμανε πως η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια:

«Όταν είμαστε κοντά είμαστε σαν οικογένεια. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και πάντα φροντίζουμε για τους συμπαίκτες μας. Είναι πολύ σημαντικό.

Γι’ αυτό πετύχαμε τόσο πολλά πράγματα πέρυσι και ελπίζουμε ότι φέτος μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Είμαι δεμένος με όλους, αλλά συνήθως κάθομαι με παίκτες από τη Λατινική Αμερική. Αλλά και με τον Τιάγκο, τον Άντριαν, ​τον Μο (Σάλαχ) και τον Ζόελ (Μάτιπ). Καθόμαστε όλοι μαζί, διασκεδάζουμε. Αλλά με όλους χαλαρώνουμε μαζί και μιλάμε για τα πάντα».

Αναφερόμενος στη σημασία της pre season, ο Τσιμίκας είπε: «Είναι πολύ, πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει χρόνο να γνωριστούμε. Ο τρόπος που παίζουμε, ο τρόπος που σκέφτεται ο συμπαίκτης μας, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για το ποδόσφαιρο.

Αν δεν έχετε κάνει ποτέ αυτή την προετοιμασία, δεν μπορείτε να μας νιώσετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι. Αλλά αυτό για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος μετά είναι ότι θα είσαι 100 τοις εκατό έτοιμος για τις προκλήσεις σωματικά, γιατί αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή.

Ετοιμαζόμαστε για μία πολύ δύσκολη, ανταγωνιστική χρονιά. Έχουμε θέσεις τους στόχο μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε, όπως πάντα».

O μπακ της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως η… τρέλα στο διάλειμμα από τις προπονήσεις στην Αυστρία είναι το UNO, χαρακτηρίζοντας τους Τιάγκο και Λουίς Ντίας… επαγγελματίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς