17.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μέχρι την Τετάρτη το τριετές deal με τον Χουάνγκ!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν στην τελική ευθεία της επικείμενης συμφωνίας τους με τον Νοτιοκορεάτη μέσο, ο οποίος αναμένεται μέχρι την Τετάρτη στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Έτοιμος να «τελειώσει» τη μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ είναι ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν στην τελική ευθεία της επικείμενης συμφωνίας τους με τον Νοτιοκορεάτη μέσο, ο οποίος σήμερα αναχώρησε εσπευσμένα για την Σεούλ προκειμένου να διευθετήσει τις «τελικές λεπτομέρειες για την προοπτική της μεταγραφής του στην Ευρώπη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νότιας Κορέας νωρίτερα το πρωί της Κυριακής (24/7).

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ έφυγε από την αποστολή της εθνικής για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος box-to-box μέσος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει ολοκληρώσει τις επαφές του με τους Πειραιώτες υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Ρούμπιν Καζάν τον απέκτησε το 2020 αντί 2.500.000 ευρώ από τη Βανκούβερ του MLS. Στη Ρωσία μέτρησε 38 συμμετοχές με 6 γκολ και 7 ασίστ. Είναι διεθνής με τη Νότια Κορέα και μετρά 34 συμμετοχές με 4 γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Απρίλιο ο Νοτιοκορεάτης δόθηκε δανεικός στη Σεούλ, η οποία πριν μια εβδομάδα ανανέωσε το συμβόλαιό του αλλά με έναν αστερίσκο: Η ανακοίνωση της ανανέωσης αναφέρει πως η Σεούλ δεν πρόκειται να κλείσει τον δρόμο στον 26χρονο αν του παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία από το εξωτερικό.

Κάτι που συνεπάγεται πως αν ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ βρει ομάδα από την Ευρώπη (στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός), τότε η Σεούλ δεν θα μπει εμπόδιο και θα τον αφήσει να πάει στον σύλλογο που επιθυμεί.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς