19.4 C
Athens

Ο Λίνγκαρντ αποθέωσε τους Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη: «Αυτό θέλεις να βλέπεις από τους ιδιοκτήτες»

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός έβγαλε το καπέλο στους Έλληνες ιδιοκτήτες της Νότιγχαμ τόσο για τον τρόπο που τον προσέγγισαν όσο και για την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αποτελεί και με τη βούλα από το βράδυ της Πέμπτης (21/7) το μεγάλο «μπαμ» της Νότιγχαμ Φόρεστ με φόντο την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» της Premier League μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, με τον Άγγλο διεθνή άσο να αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τουλάχιστον τέσσερις ακόμη ομάδες που… έπεφταν στα πόδια του για να υπογράψει στους Κόκκινους του Νότιγχαμ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο κανάλι της ομάδας, έπαιξε η στάση του Βαγγέλη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη, που όπως τόνισε με μία «επιθετική προσέγγιση» τον έπεισαν να διαλέξει το κλαμπ τους, δείχνοντας το πόσο πολύ τον ήθελαν.

«Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίνγκαρντ, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της απόκτησής του από τους Ρεντς.

«Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς