21.5 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ των Πρασίνων ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ Νιλς Γκιφάι

Τη νέα περίπτωση του Νιλς Γκιφάι φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του πάουερ φόργουορντ μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον NBAer Έρικ Πάσκαλ.

Το «τριφύλλι» έχει βγει εδώ και μέρες στην αγορά ψάχνοντας να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση «4» και τα ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση όλο και πληθαίνουν.

Αυτό του Γκιφάι είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα και φαίνεται να φέρει την υπογραφή του Ράντονιτς, ο οποίος «ψωνίζει» αρκετά από την Ζαλγκίρις.

Ο 31χρονος Γερμανός άσος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην λιθουανική ομάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 6.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 με 40% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και 5.6 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Πάντως, όπως φαίνεται ο Γκιφάι δεν είναι η μοναδική περίπτωση που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» αφού σύμφωνα με την ιταλική «Reppublica» η ομάδα του Ράντονιτς εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντεσόν Τόμας, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στα «πράσινα» τη διετία 2018-2020 και πέρυσι βρέθηκε στο Μόναχο ως ενεργό μέλος του ρόστερ της Μπάγερν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς