18.2 C
Athens

«Ο Ζεσούς θέλει τον Σεμέδο στη Φενέρμπαχτσε, ανοιχτός στην παραχώρησή του ο Ολυμπιακός»

Η τουρκική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού για τον Σεμέδο μετά από εντολή του Ζεσούς που τον θέλει για την αναπλήρωση του κενού που άφησε στα στόπερ ο Κιμ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σταθερά από πέρυσι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και οι μνηστήρες για την επόμενη ημέρα του Πορτογάλου στόπερ συνεχώς αυξάνονται.

Σε νέο ρεπορτάζ που βγαίνει από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα το «CNN Portugal» γίνεται γνωστή η πρόθεση του Ζόρζε Ζεσούς να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Κορεάτης Κιμ στο κέντρο της άμυνας με τον Πορτογάλο αμυντικό, που όπως τονίζεται βρίσκεται υπό παραχώρηση στον Ολυμπιακό.

Όπως μεταδίδεται στην χώρα της ιβηρικής ο Σεμέδο δείχνει κι αυτός «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για χάρη της Φενέρ, η οποία δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού που κοστολογεί τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες ημέρες έρθει και επίσημη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού από την τούρκικη ομάδα για την περίπλοκη περίπτωση του 29χρονου αμυντικού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς