20.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Παρελθόν κι επίσημα ο Αγιούμπ που θα συνεχίσει στην Εξέλσιορ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/7) την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιασίν Αγιούμπ, με τον Μαροκινό μέσο να ετοιμάζει… βαλίτσες για την Εξέλσιορ, έπειτα από δυόμισι χρόνια ελάχιστης προσφοράς στους «πράσινους».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έψαχναν εδώ και πολύ καιρό λύση με την περίπτωση του 27χρονου μέσου, προκειμένου να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιό του (είχε άλλες 430.000 ευρώ για τη σεζόν 2022/23).

Κι απ’ την στιγμή που «τσάκισε» την τελευταία στιγμή η προοπτική της μετακόμισής του στη Φορτούνα Σιτάρντ, αναζήτησαν κάποια άλλη επιλογή απ’ την ολλανδική αγορά, όπου ο Αγιούμπ εξακολουθεί να έχει σχετικά «καλό» όνομα, λόγω της πολυετούς παρουσίας του στις Ουτρέχτη και Φέγενορντ.

Η λύση δόθηκε τελικά απ’ τη νεοφώτιστη Εξέλσιορ, η οποία θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του, με τους Πράσινους να δίνουν ένα ποσό στον παίκτη με τη μορφή αποζημίωσης απ’ τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του προκειμένου να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Ολλανδός μέσος αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς