24 C
Athens

Πληροφορίες ότι συνελήφθη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα ο Φλώρος

Αγνοια δηλώνουν οι δικηγόροι του • Δεν επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ. • Και δεύτερος γιατρός λέει ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του για τον Φλώρο

Συνελήφθη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Παρασκευής ο Άρης Φλώρος της Energa, σύμφωνα με πληροφορίες  που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν λόγο να πιστεύουν πως θα αποπειραθεί να διαφύγει της επερχόμενης σύλληψής του, λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του δηλώνουν άγνοια, ενώ και η ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνει το γεγονός.

Ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa-Hellas Power, είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας.  Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο ιατρικός φάκελός του ήταν διάτρητος

Μετά την πνευμονολόγο Καλλιρρόη Λάμπρου που υποστηρίζει πως δεν τον γνώριζε και πλαστογραφήθηκε η υπογραφή της, και δεύτερος γιατρός του Ευαγγελισμού υποστηρίζει ότι δεν τον έχει δει ποτέ!

Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.

«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλασματικές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς