19.4 C
Athens

Συνέχισαν με νίκες το καλοκαιρινό τους τουρ Άρσεναλ και Σίτι

Η Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά ματς προετοιμασίας στις ΗΠΑ ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα Μίκελ Αρτέτα επικράτησε 3-1 της Ορλάντο Σίτι και συνέχισε έτσι την αήττητη πορεία της στα φιλικά μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Από την πλευρά της η Τσέλσι, στο ντεμπούτο του Ραχίμ Στέρλινγκ, γνώρισε την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σάρλοτ FC.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τον Πούλισικ, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ρίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Τελικά η Σάρλοτ επικράτησε 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκείνη που προβλημάτισε περισσότερο από τους Άγγλους με την εικόνα της ήταν η Εβερτον. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ηττήθηκε με 4-0 από την Μινεσότα Γιουνάιτεντ μετά από κακή εμφάνιση.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο ηγέτης και σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με 2-1 επί της Αμέρικα από το Μεξικό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Χιούστον του Τέξας και παρακολούθησαν περίπου 40 χιλιάδες θεατές.

Ο Βέλγος σταρ πέτυχε και τα δύο γκολ της πρωταθλήτριας Αγγλίας, η οποία αγωνίστηκε χωρίς το νέο αστέρι της, Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με τους «πολίτες» και αναμένεται να το πράξει το Σάββατο στο φιλικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Γκριν Μπέι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς