18.3 C
Athens

Ο Άρης κυνηγάει το νέο «μπαμ» με τον Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα!

Οι Κίτρινοι θέλουν να ενεργοποιήσουν τη... βόμβα με τον Ισπανό στόπερ της Μπαρτσελόνα που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι και κατέγραψε 27 συμμετοχές την περασμένη σεζόν

Ο Άρης έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη με τις μεταγραφικές του κινήσεις για τη νέα σεζόν και οι Κίτρινοι ετοιμάζονται για μια ακόμα πολύ δυνατή κίνηση με την απόκτηση του Όσκαρ Μινγκέθα από την Μπαρτσελόνα!

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ) είναι γέννημα-θρέμμα των Καταλανών και το 2020 έκανε το άλμα στην πρώτη ομάδα καταγράφοντας έκτοτε συνολικά 66 συμμετοχές με τους Μπλαουγκράνα! Ο Τσάβι μετά και τις πρόσφατες προσθήκες δεν υπολογίζει στον Μινγκέθα (του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023) και η Μπαρτσελόνα θέλει να τον παραχωρήσει.

Η Mundo Deportivo σε δημοσίευμά της έκανε λόγο για ενδιαφέρον πολλών ομάδων – μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ – ωστόσο ο Άρης έχει προχωρήσει τις επαφές και θέλει να κλείσει την υπόθεση που εφόσον έχει θετική κατάληξη θα είναι μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις του καλοκαιριού δεδομένης τόσο της ηλικίας και των παραστάσεων του Ισπανού όσο και λόγω του ότι ήταν ενεργός στην Μπαρτσελόνα με 27 συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς