21.1 C
Athens

Η Νότιγχαμ ψάχνει το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του Άλεξ Μορένο από την Μπέτις

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε και θέλει να κάνει τον δικό της μεταγραφικό… κρότο ενόψει της νέας σεζόν στην Premier League.

Ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει μπει δυναμικά στο κόλπο των μεταγραφών έχοντας ξοδέψει ήδη περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφική της ενίσχυση, με 7 νέους παίκτες να έχουν ετοιμάσει ήδη βαλίτσες για το Νότιγχαμ.

Τα «θέλω» του Στηβ Κούπερ όμως για να παρουσιάσει ένα ιδανικό και καλοδουλεμένο σύνολο στα γήπεδα της Premier League δεν μένουν εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία η Φόρεστ θα αναζητήσει τουλάχιστον ακόμα 4 προσθήκες μέχρι τη σέντρα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτές τις προσθήκες που αναζητά βρίσκεται και το όνομα του Άλεξ Μορένο. Ο αριστερός μπακ-χαφ της Ρεάλ Μπέτις αρέσει αρκετά στον Κούπερ και τους συνεργάτες του και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί αλλά και την Ισπανία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ από το φετινό καλοκαίρι.

Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η αγγλική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει προκειμένου να τον κάνει δικό της και να κλείσει μία ακόμη «τρύπα» του ρόστερ, σχεδόν 3 εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της χρονιάς κόντρα στη Νιούκαστλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς