22.8 C
Athens

Έλλειψη κλιματισμού και τραγικές εγκαταστάσεις: Το Ιράν και ο Ενγκαπέ ξεσπούν κατά της FIVB για τις συνθήκες διαμονής στην Μπολόνια

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του VNL στην Μπολόνια, αφού τόσο η εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ιράν όσο και αυτή της Γαλλίας διά στόματος του σούπερ σταρ, Έρβιν Ενγκαπέ, προχώρησαν σε καταγγελίες στις συνθήκες προπόνησης και διαμονής τους.

Οι αθλητές παραπονέθηκαν για την κάκιστη κατάσταση των αποδυτηρίων του κλειστού όπου έκαναν προπόνηση και το οποίο θύμισε… ερείπιο με σπασμένες πόρτες και όχι μόνο. Παράλληλα, με τον καύσωνα να έχει χτυπήσει κόκκινο δεν υπήρχε κλιματισμός για την προπόνηση με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να γίνεται με ανοιχτή την πόρτα για… δροσιά ενώ δεν υπήρχε και ψυγείο για να τοποθετηθούν μπουκάλια με νερό.

Οι Ιταλοί από αμέλεια δεν ετοίμασαν ούτε φαγητό για τους παίκτες της εθνικής του Ιράν την ώρα που οι μόνες… ευνοημένες από την όλη κατάσταση είναι οι εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της διοργανώτριας Ιταλίας.

Αν μη τι άλλο εικόνες που κυρίως αμαυρώνουν την εικόνα της FIVB που ήθελε να… πουλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το φετινό VNL αλλά εν τέλει βλέπει τους πρωταγωνιστές να αντιδρούν για τις συνθήκες διαβίωσης στην Μπολόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς