12 C
Athens

Νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ ως το 2025 ο Ταυλαρίδης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης παραιτήθηκε από επικεφαλής σκάουτινγκ στην ΑΕΚ και τη Δευτέρα (18/7) ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια. Στο πλευρό του σε ρόλο τεχνικού διευθυντή θα βρίσκεται ο Λαρισαίος Τάσος Βενέτης.

Σημειώνεται πως οι αλλαγές στο οργανόγραμμα δεν είναι οι μοναδικές από τη νέα διοίκηση, καθώς ο Λουίτζι Τσέναμο υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα είναι νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ένταξη στο οργανόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, των πρώην ποδοσφαιριστών της, Τάσου Βενέτη και Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο Λαρισαίος και κυπελλούχος το 2007 με την ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης, επιστρέφει από την Κέρκυρα όπου δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του επικεφαλής Τεχνικού Διευθυντή, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης, εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Ελλάδα, αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή και υπευθύνου Scouting.

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ και με τα δύο προαναφερόμενα στελέχη θα έχει κατ’ αρχάς τριετή διάρκεια».

Η ανακοίνωση για το τεχνικό επιτελείο: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την συμφωνία ένταξης στο τεχνικό επιτελείο της, του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, του βοηθού προπονητή και αναλυτή αγώνων, Αλέξανδρου Βεργώνη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσενάμο.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από πάροδο λίγων μηνών απ’ την περσινή επιτυχημένη διαδρομή του και θα είναι ο προπονητής της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ανάλογης διάρκειας είναι η συμφωνία και με τους άμεσους συνεργάτες του, Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος επίσης επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής κατά τις περιόδους 2007-09 και Λουίτζι Τσενάμο, που επιστρέφει στην Ελλάδα από την Σαουδική Αραβία, για να συμμετάσχει επίσης στο νέο project της ομάδας μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς