26.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ρασούλ Εντιαγέ της Σοσό, σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Ολυμπιακός βάζει μπρος για την απόκτηση ενός εξτρέμ και θέλει να τελειώνει άμεσα με αυτή τη θέση, ωστόσο δεν παύει να κοιτά και για άλλες περιπτώσεις ώστε να «κλείσει» ή να συμπληρώσει κάθε κομμάτι του φετινού του ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες εμπλέκονται σε πολλά σενάρια αναφορικά με παίκτες που γράφεται ότι βρίσκονται στο «μπλοκάκι» τους και σε αυτή τη μακρά λίστα ήρθε να προστεθεί και η περίπτωση του Ρασούλ Εντιαγέ, του 20χρονου Γάλλου -με καταγωγή από τη Σενεγάλη- χαφ που ανήκει στη Σοσό.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «lesviolets.com» ο Εντιαγέ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για μία θέση στα χαφ του Ολυμπιακού, αλλά δεν οι Πειραιώτες δεν είναι οι μόνοι που τον έχουν στη λίστα τους. Σε αυτή, όπως μεταδίδει το γαλλικό Μέσο, προστίθενται και η Άντερλεχτ, Μόντσα του Φρανσουά Μοντεστό και Στρασμπούρ.

Ο Εντιαγέ συμπλήρωσε 40 ματς ως βασικό γρανάζι της γαλλικής ομάδας τη σεζόν που μας πέρασε στη Ligue 2, έχοντας ως απολογισμό 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Σοσό και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του αμυντικού χαφ, όντας πάντως καλός και στο δημιουργικό κομμάτι λόγω της υψηλής τεχνικής του κατάρτισης.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς