20.6 C
Athens

Η AS έριξε «βόμβα» μέσω… Μαδρίτης για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ» εξακολουθεί να μοιάζει θολό, με τις φήμες των τελευταίων ωρών να φέρνουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει άγνωστο και από τη στιγμή που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει εκτός προετοιμασίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προπονείται μόνος, όλο και φουντώνουν οι φήμες για τον επόμενο και ίσως τελευταίο σταθμό της τεράστιας καριέρας του.

Όπως μεταδίδει σήμερα η ισπανική «AS» αυτός ο σταθμός δεν αποκλείεται να τον φέρει ξανά στη Μαδρίτη, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα-φωτιά της ισπανικής εφημερίδας οι «ροχιμπλάνκος» σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του CR7 από την Γιουνάιτεντ καλύπτοντας κάθε οικονομικό και αγωνιστικό «θέλω» του Πορτογάλου με τη σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Σιμεόνε φέρεται να άναψε το «πράσινο φως» για την αγορά του Κριστιάνο, ο οποίος παραμένει στην Πορτογαλία για ατομικές προπονήσεις και μαζί με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες «σκανάρουν» την αγορά προκειμένου να βρουν την καλύτερη λύση ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως, το σενάριο να συνεχίσει τελικά το ταξίδι του στο «Όλντ Τράφορντ» δεν έχει διαγραφεί εντελώς και η τελική εκδοχή του φετινού μεταγραφικού σίριαλ για τον Ρονάλντο θα έχει γίνει γνωστή μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς