21.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόφσκι ενσωματώθηκε στην αποστολή των Μπλαουγκράνα στο Μαϊάμι (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε κι επίσημα «Καταλανός» το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Δευτέρας (τοπική ώρα) είχε ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι.

Ο Πολωνός στράικερ δεν μπορούσε να περιμένει ούτε λεπτό για τη νέα δοκιμασία της τεράστιας καριέρας του, πήρε το αεροπλάνο από το Μόναχο και «προσγειώθηκε» στις ΗΠΑ ώστε να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να πιάσει δουλειά με τα χρώματα των Μπλαουγκράνα.

Αφού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπάρτσα στο κανάλι των Καταλανών ο «Λέβα» αγκάλιασε έναν-έναν τους νέους του συμπαίκτες και δήλωσε πανέτοιμος για το νέο ξεκίνημά του στο Καμπ Νου, αρχής γενομένης από τα καλοκαιρινά φιλικά, με το ντεμπούτο του να γίνεται κατά πάσα πιθανότητα στο απόλυτο ισπανικό (φιλικό) ντέρμπι με τη Ρεάλ στο Λας Βέγκας τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής.

«Επιτέλους είμαι εδώ και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, αλλά τελικά υπήρξε συμφωνία και τώρα επικεντρώνομαι στο νέο κεφάλαιο της ζωής μου και σε μια νέα πρόκληση. Παραμένω ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει τίτλους και ελπίζω να τα καταφέρουμε με την Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο Πολωνός σταρ και πρόσθεσε:

«Πάντα ήθελα να παίξω στη LaLiga. Είναι ώρα να βάλουμε την Μπαρτσελόνα ξανά στις ράγες και είμαι εδώ για να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω μιλήσει με τον Τσάβι και ξέρω τη φιλοσοφία του. Όσα μου είπε έκαναν εύκολη την απόφαση για μένα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος», είπε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του και όντας εμφανώς ενθουσιασμένος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς