22.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Μεγάλη κίνηση στο χάντμπολ, αποκτήθηκε ο Βόσνιος Ελμίρ Γκράτζαν

Ο 29χρονος (1,90μ.) πίβοτ υπέγραψε στον Ολυμπιακό μετά από μια γεμάτη πενταετία με την Πέλιστερ όπου έκανε φανταστικές εμφανίσεις

Ένα πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό χάντμπολ φέρνει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν τον Ελμίρ Γκράτζαν που αποτέλεσε τα τελευταία πέντε χρόνια έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Γιούροφαρμ Πέλιστερ της Βόρειας Μακεδονίας.

Μάλιστα την περασμένη σεζόν ο 29χρονος (1,90μ.) πίβοτ πέτυχε συνολικά 6 γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στις δύο νίκες που έκανε η Πέλιστερ στη φάση των ομίλων στο EHF European League.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο όνομα στον κόσμο του αθλητισμού. Φυσικά είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, να παίξω για τον πρωταθλητή Ελλάδας», δήλωσε στην ιστοσελίδα klix.ba επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή του με τον διεθνή Βόσνιο να υπογράφει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με προοπτική επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Είναι εμφανές λοιπόν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν ώστε το ήδη υπάρχον σύνολο με τον εξαιρετικό ελληνικό κορμό να είναι ακόμα ισχυρότερο με ξένους που κάνουν τη διαφορά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς