17.2 C
Athens

Xanthi Masters: Χρυσό για Αγριοδήμου – Καραγκούνη στις Γυναίκες και Μανδηλάρη – Κανέλλο στους Άνδρες (vid)

Οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον τελικό του Xanthi Masters επικρατώντας με 2-1 (25-23, 20-22, 17-15) και αποζημιώνοντας τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες στο γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη.

Με τα τρία σετ να κρίνονται στην παράταση και τον αγώνα να ξεπερνά τη μία ώρα σε διάρκεια (γεμάτος ανατροπές και μεγάλες φάσεις), κι οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος την πρώτη τους νίκη σε φετινό τουρνουά masters με τις Αγριοδήμου, Καραγκούνη να επικρατούν στο φινάλε.

 

Οι Άγγελος Μανδηλάρης, Ιάσωνας Κανέλλος θριάμβευσαν και στο τρίτο τουρνουά masters του πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την πρώτη θέση και στην Ξάνθη καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-10) των Στέλιου Τζιουμάκα, Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Μετά τον τελικό θρίλερ των γυναικών, η αρχική εντύπωση ήταν πως κάτι ανάλογο θα ζήσουμε και στον τελικό των ανδρών, ωστόσο αυτό ίσχυσε μόνο για το πρώτο σετ καθώς Μανδηλάρης και Κανέλλος μετά το 1-0 επικράτησαν εύκολα κάνοντας και το 3χ3 στους τελικούς όπου αντιμετώπισαν τους Τζιουμάκα, Χατζηνικολάου (Athens Gold Cup, Syros Major).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς