23.1 C
Athens

Οι Πορτογάλοι μιλούν για διαπραγματεύσεις Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο

Αυτό κι αν θα είναι η απόλυτη βόμβα του καλοκαιριού! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρότι έχει συμβόλαιο και παρότι οι Κόκκινοι Διάβολοι δημόσια τονίζουν πως είναι αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο, το πορτογαλικό δίκτυο SPORT TV έρχεται να βάλει φωτιά με δημοσίευμά του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας για τον μονοετή δανεισμό του 37χρονου επιθετικού ο οποίος διακαώς θέλει να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα Λιοντάρια κατέκτησαν τη 2η θέση και βρίσκονται στη φάση των ομίλων, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ρονάλντο ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ωστόσο ήθελε να το κάνει αργότερα αφού θεωρεί πως η αγωνιστική του κατάσταση του επιτρέπει να αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα. Το αν εν τέλει η επιστροφή του στη Λισαβόνα θα επισπευθεί ελέω… Τσάμπιονς Λιγκ, θα το μάθουμε εν ευθέτω χρόνω.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς