24.7 C
Athens

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο πρώην παίκτη ράγκμπι σε ξενοδοχείο στη Φλωρεντία

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που έχουν προκύψει γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του Ρίκι Μπάιμπι, του παλαίμαχου διεθνούς αθλητή ράγκμπι. Ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλωρεντία όπου είχε νοικιάσει στις διακοπές του με μια γυναίκα που φέρεται να ήταν η σύντροφός του.

Ο Άγγλος νοίκιασε το δωμάτιο την Παρασκευή και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα βρέθηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου νεκρός μια μέρα αργότερα (16/7) ενώ η 43χρονη που ήταν μαζί του εντοπίστηκε ημίγυμνη, βαριά τραυματισμένη και γεμάτη αίματα. Η κατάστασή της είναι σταθερή και κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα αγγλικά Μέσα επικαλούμενα αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως ο πρώην αθλητής εντοπίστηκε με κοψίματα, μελανιές και διάφορα άλλα σημάδια στο σώμα του όπως και η τραυματισμένη γυναίκα, ενώ εκείνος φέρεται να υπέστη ανακοπή. Η εκδοχή που εξετάζεται περισσότερο είναι αυτή του θανάτου κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.

Οι σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε ο Μπάιμπι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον ξαφνικό θάνατό του. Ο 40χρονος ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν από δέκα χρόνια εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς