12.5 C
Athens

Πρωταθλητής και στις Νεάνιδες ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν με 10-4 του Εθνικού στον τελικό της Γλυφάδας και κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο U17 επιβεβαιώνοντας ξανά πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής

Η εκπληκτική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και δη στο πόλο Γυναικών (εκεί όπου η πρώτη ομάδα κατέκτησε τέσσερα τρόπαια την περασμένη σεζόν) πιστοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (17/7) οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού κατέκτησαν (όπως πέρυσι) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17. Οι αθλήτριες του Στέργιου Τοροσιάδη επικράτησαν εύκολα με 10-4 της αντίστοιχης ομάδας Κ17 του Εθνικού στο τοπικό ντέρμπι-τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και έδωσαν συνέχεια στις κατακτήσεις τροπαίων. Το 5-3 στο πρώτο μέρος αποτύπωσε την ερυθρόλευκη υπεροχή, με τα ταλαντούχα κορίτσια να φτάνουν σε μια άνετη νίκη και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Υπενθυμίζουμε πως και η Κ19 του Ολυμπιακού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πριν από μικρό χρονικό διάστημα κάτι που επιβεβαιώνει πως γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλες τις βαθμίδες.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-2, 2-1, 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης):
Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 1, Τζωρτζακάκη, Παπαδοπούλου, Τριχά 2, Χριστοδούλου Α. 1, Υφαντή 1, Δρακωτού 3, Χριστοδούλου Μ. 1, Θεοφανοπούλου, Κοκουφίκη, Τορνάρου, Κωτσάκη, Οικονόμου 1, Λυγούρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Χατζηγεωργάκη): Φερεντίνου, Καλομοίρη – Γιαπιτζή, Γεωργούση, Δανέζη, Λαλούση, Καραμολέγκου, Φελλά, Μπέτα, Κοτσαμπά, Ζερβού 2, Διρχαλίδου, Καραμπέτσου 2, Φραγκούλη, Μαρτιμοπούλου, Χρυσικάκου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς