20.6 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Άγιαξ για τον Λισάντρο Μαρτίνες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ επισημοποίησαν ταυτόχρονα τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνες - Στα 67.370.000 (μαζί με τα μπόνους) το τελικό ποσό που θα εισπράξουν οι πρωταθλητές Ολλανδίας

Η τρίτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επισήμως πια αυτή του Λισάντρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός αμυντικός (που αγωνίζεται εξαιρετικά και στη θέση «6») και παίκτης της περυσινής χρονιάς για τον Άγιαξ στην Eredivisie ανακοινώθηκε από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Από το Σάββατο (16/7) ο 24χρονος (1,75μ.) στόπερ βρίσκεται με τον εκπρόσωπό του στο Μάντσεστερ και περνάει ιατρικά ενώ είναι σε αναμονή έκδοσης των απαραίτητων εγγράφων του για να παρουσιαστεί και επίσημα.

Ο Μαρτίνες αποκτήθηκε από τον Άγιαξ τον Ιανουάριο του 2019 αντί 7.000.000 ευρώ και έκτοτε εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ (ο οποίος τον ζητούσε επιτακτικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Κατέγραψε 118 συμμετοχές με απολογισμό έξι γκολ και έξι ασίστ και το πλήρωμα του χρόνου για το επόμενο βήμα ήρθε φέτος.

Τα οικονομικά στοιχεία της μεταγραφής έγιναν γνωστά από τον Αίαντα και σύμφωνα με αυτά θα εισπράξει 57.370.000 για την παραχώρηση του διεθνούς Αργεντινού μεσοαμυντικού ενώ το τελικό ποσό ενδεχομένως να φτάσει τα 67.370.000 ευρώ (10.000.000 υπολογίζονται σε μορφή μπόνους).

Το συμβόλαιο του Λισάντρο Μαρτίνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει ισχύ ως το 2027 ενώ θα μπει και οψιόν για ακόμα ένα έτος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς