19.4 C
Athens

Αρτέτα: Ο Ζεσούς δημιουργεί το «χάος» που χρειαζόμαστε στην επίθεση

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει μπει… φουριόζος στην προετοιμασία της Άρσεναλ και ο Μικέλ Αρτέτα φροντίζει να τον αποθεώνει σε κάθε του λέξη, λέγοντας πως στο πρόσωπό του οι Κανονιέρηδες βρήκαν το «χάος» που χρειαζόταν για την σωστή λειτουργία της επιθετικής τους γραμμής.

Να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ σκόραρε ξανά, μετά τα δύο τέρματα στην πρώτη του ανεπίσημη παρουσία κόντρα στη Νυρεμβέργη, αυτή τη φορά στη φιλική νίκη επί της Έβερτον με 2-0 στο καλοκαιρινό τουρ των Λονδρέζων στις ΗΠΑ.

«Δημιουργεί χάος, δημιουργεί αβεβαιότητα και είναι πάντα… στην πλάτη των αντιπάλων», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη επί της Έβερτον και συνέχισε:

«Είναι μία πραγματική απειλή και αυτό χρειαζόμαστε. Είναι πολύ ευέλικτος, αλλά προφανώς, ο τρόπος με τον οποίο θα θέλαμε να τον εξελίξουμε, είναι σε αυτή τη θέση (νούμερο εννέα).

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει επίσης την Τσέλσι και την ομάδα του MLS, Ορλάντο Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την πρόβα-τζενεράλε απέναντι στη Σεβίλλη στο Λονδίνο, στις 30 Ιουλίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς